A Gemini parkettalakk jó tulajdonságai

Gemini parkettalakk

Az otthonunkban megtalálható fafelületek melegséget, otthonosságot nyújtanak, azonban bizonyos időközönként ezek karbantartást igényelnek. Ez tulajdonképpen a festést jelenti, a Gemini parkettalakk pedig kiváló erre a célra.

Rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik ez a termék, napestig sorolhatnánk. Röviden csak annyit, hogy kimagasló a szárazanyag tartalma, húsos lakkréteget biztosít a felvitele, a felkenést követően tükörsimára kifeszül.

Nagyfokú kopásállóság, rugalmasság és karakteres keménység jellemző a magas fényű bevonatára. Régi és új fafelületekre egyaránt nagy hatásfokkal alkalmazható. A Gemini parkettalakk nem igényel hígítást, a felvitele történhet ecsettel vagy hagyományos felület esetén hengerrel.

Viszont vigyázni kell, mert ez a termék tűzveszélyes, tehát festés közben a nyílt láng és a dohányzás is tilos! A festekarena.hu weboldalon megtudhatja, hogy milyen előkészületek szükségesek a Gemini parkettalakk használatához. Ugyancsak innen rendelheti meg pár kattintással a lakkot.