Fűtőtestekre használható zománcfesték

Zománcfesték

Amikor nekilátunk a lakás felújításának, akkor érdemes minden apró részletre adni. A falak mellett, a fűtőtestek lefestése sem maradhat el. Pontosan ezért lett megalkotva a zománcfesték, ami jelentős hőálló tulajdonsággal bír és igen fényes felületet nyújt. Minek kidobni egy teljesen jó eszközt, amikor csak a rozsdát kell eltávolítani róla?

Ha belekezdünk a folyamatba, akkor első dolgunk legyen a régi fedőréteget lekaparni, majd jöhet egy alapos zsírtalanítás! A zománcfesték ezt követően mehet fel, akár 2 rétegben is. Nem árt gondoskodni a korrózióvédelemről, mert a nedvesség hozzáférve a fémrészekhez gyorsan oxidálja azokat. Az alapvető elvárás a zománcfesték viselkedésével szemben, hogy az kibírja a rendszeres hőhatást.

Többféle kivitelben kapható, ezért minden bizonnyal megtaláljuk azt, amelyik elnyeri tetszésünket. Csak okosan válaszuk és alkalmazzuk. A zománcfesték elérhető online a festekarena.hu oldalon remek áron. A következő fűtési szezon megkezdése előtt gondoskodjunk a felületek védelméről és remek kinézetéről!