Karbantartja a testet az infraszauna

Szauna

Minden módszer, ami segíti és fokozza a test tisztulását, alapjaiban járul hozzá az egészségi állapot javításához. Ezért  használják sokat az infraszauna általi tisztítás lehetőségét. Ráadásul a folyamat nagyon kellemes, hiszen a melegben kell csörögni.

Egyértelmű, hogy az utóhatás is kedvező, hiszen akik kipróbálták és használják jobban érzik magukat. A bőrre, az érrendszerre, a keringésre, az ízületekre, narancsbőrre, fogyókúrák során, az immunrendszerre mind jó hatással van.

Természetesen, akinek kérdése támad saját állapotával kapcsolatban, az a legjobb, ha a házi- vagy szakorvossal konzultál az infraszauna használat előtt. Illetve a mindennapos használatról, valamint egy egy alkalom hosszáról.

Ugyanis a meleg szaunával ellentétben, az infraszauna napi szinten használható, 30 – 40 percig. Egy nap többször is visszamehetünk, amennyit jólesően elbírunk. Erőltetni semmit sem kell, hiszen az ritkán hoz eredményt. Még akkor sem, ha gyorsan kellene jobban lenni. Ugyanis minden kúra után a test még reagál és önkorrekciót végez.