Mindig legyen kéznél kölyök ital!

Kölyök pezsgő

Minden eseménynek van egy bizonyos rendje. Például szokássá vált az ünnepléseken pezsgőt bontani, azonban újévkor is elengedhetetlen a buborékos nedű. Mára ezek hagyománnyá váltak, amiket nem szívesen törnek meg az emberek. A legfiatalabbaknak találták fel a kölyök változatot, hogy ők is méltán részesei legyenek az örömnek és az ünneplésnek.

Bizony, a magyar szokás szerint illik koccintani a jelenlévőkkel, mielőtt belekóstolunk az italba. Ekkor persze rengeteg mindenre lehet koccintani: újév, sikeres diplomázás, házasságkötés és így tovább. Azonban azokra is szükséges gondolni, akik nem fogyasztanak alkoholt. A kedvükért elengedhetetlen a kölyök italok beszerzése. bármilyen összejövetelről is legyen szó, hiszen mindenkire érdemes gondolni.

Néhányan egészségi okok miatt kerülik, mert éppen komoly gyógyszert szednek, míg mások autóba fognak ülni, ezért kénytelenek elutasítani az alkoholos változatokat. Azonban a koccintás nem maradhat el, ezért ajánlott a kölyök pezsgő jelenléte minden rendezvényen. Még akkor is, ha csak felnőtteket vár vendégségbe.